Evenementen

Aankomende evenementen

Het Sinterklaasfeest van de NVWJ wordt dit jaar op 3 December (Zondag) in Osaka gevierd. Een dag vol met Hollandse lekkernijen, Sinterklaas liederen en natuurlijk een bezoek van Sinterklaas en Piet. Bij mooi weer kunnen we na afloop buiten lunchen in het Nakanoshima park. Neem hiervoor zelf lunch en een picknickkleedje mee.  In verband met de bestellingen van Hollandse lekkernijen horen wij graag zo snel mogelijk wie er bij aanwezig zullen zijn. RSVP vóór 18 November (wetenswaardigheden voor Sinterklaas graag vóór 1 December).

Vorige evenementen

Hanami Paas Picknick

Onze picknick met Paas-eieren zoeken voor de kinderen langs de Ashiya-rivier zal plaats vinden op Zondag 2 April

Nieuwjaarsborrel 2023

Graag nodigen wij alle Nederlanders in Kansai uit om op het nieuwe jaar te proosten. De nieuwjaarsborrel zal net als de afgelopen jaren in het Hollandse “cafe LeKKeR” in Ibaraki plaatsvinden, die ons van heerlijke hollandse lekkernijen zoals oliebollen, bitterballen, en erwtensoep zal voorzien. 

Sinterklaasfeest 2022

Het Sinterklaasfeest van de NVWJ wordt dit jaar op 4 December (Zondag) in Osaka gevierd. Een dag vol met Hollandse lekkernijen, Sinterklaas liederen en natuurlijk een bezoek van Sinterklaas en Piet. 

Online Borrel

Kom gezellig even kletsen met andere leden van de vereniging. Vanaf 4 uur, de link en wachtwoord zullen we morgen doorgeven. Deze bijzondere tijden vragen om nieuwe manieren om in contact te zijn. Wij nodigen jullie allemaal van harte uit om deel te nemen aan onze Online borrel op zondag 31 mei om 16:00 (Japanse tijd). De borrel zal via de applicatie 'Zoom' plaats vinden.